Graag stellen we ons even voor.

Wij zijn steeds Sandra De Deckers geboren te Liezele in 1972 en Peter Bogaerts geboren te Beveren in 1973. Sandra haar loopbaan is gestart als verkoopster in een schoenenzaak gedurende meer dan 12 jaar, daarna heeft ze gedurende 13 jaar gewerkt in de textielindustrie. Peter zijn loopbaan speelt zich al meer dan 22 jaar af in de kunststofindustrie.

In de lente van 2014 begon het idee te rijpen om een eigen zaak op te starten.

over ons

 

We waren op zoek naar een leuke buitenkeuken voor op ons terras, doch we vonden geen model dat aan onze verwachtingen voldeed. Zo zijn we gestart met deze zelf te ontwerpen en te produceren, hierop kwamen allemaal positieve reacties.

 

Uiteindelijk was DD&B outdoor living geboren eind 2015, we leggen ons hier voornamelijk toe op het op maat maken van kussens, matrassen, meubels en afdekhoezen voor boot, tuin, camper tot volledige interieur projecten.

 

DD&B Kwaliteitslabel - handmate in Belgium

 

Binnen ons project was het steeds belangrijk dat de productie volledig in eigen beheer blijft, zowel het ontwerpen, de laswerken, houtbewerking als het naaien van de kussens, matrassen en afdekhoezen.

Zo zijn we sinds april 2016 de trotse eigenaar van het HIB (handmade in Belgium) logo.